Délvidék

2019. június 26 – 30.     (5 nap/4 éjszaka)

Utazás: autóbusszal. Indulás a vásárcsarnok parkolójából 7.00  órakor.
Elhelyezés: 1 éjszaka Magyarországon, 2 éjszaka Tóthfaluban,1 éjszaka Székelykevén, falusi turizmus keretein belül
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

1. nap

Méhész szakmai program

Szállás és vacsora Szegeden.

2. nap

Reggeli után utazás Szerbiába.

Egész napos Belgrádi(Nándorfehérvár) program.

Este utazás a szállásra,Székelykevére. Vacsora.

3. nap

Szerémségi túra. Reggeli után irány Vajdaság fővárosa, Újvidék. Itt városnézés során megtekintjük a városházát, fő teret, Mária neve neogótikus templomot, szerb püspöki palotát, korzót. Hajókázás a Tisza torkolatánál, Szalánkeménnél, ahol megkóstoljuk a helyi dunai halászlevet, vagy grillezett húsokat. Hazafelé megállunk Európa legnagyobb erődítményénél, Péterváradon. Vacsora, szállás Tóthfaluban.

4. nap

Bácstopolyára látogatunk, ahol megtekintjük a tájházat és a kovács és bognár múzeumot. Megtekintjük a topolyai szélmalmot, majd irány Csantavér, ahol a délvidéki Szent Péter bazilikát tekintjük meg.

Ezt követően Zentára látogatunk, a Délvidék legmagyarabb városába, ahol a zentai csatára emlékezünk. Felkapaszkodunk a városháza emlékkilátójába. Tóthfaluban megtekintjük a falu nevezetességeit: Szentek és királyok parkja, délvidék legnagyobb Turul emlékműve, emlékpark, tájház – itt lankadt pitét kóstolunk pálinkával, bodzaszörppel, Mini Délvidék bejárása.

Este malac nyárson vacsora (malacot és grillcsirkét - akik nem eszik a malacot - nyársra húzunk és faszénen megsütjük + saláta, + süti + fejenként 0,5lit sör + pálinka korlátlanul + bodzaszörp, szóda korlátlanul). Szállás Tóthfalun.

5. nap

Reggeli után irány Szabadka. Megtekintjük a legendás hírű szabadkai piacot, ami jelenleg reneszánszát éli. Rövid séta a délvidéki szecesszió fővárosában. Megtekintjük a városházát, korzót, mézeskalácsházat, kaptáros házat, majd irány a határ.

Vacsora. Érkezés haza a késő esti órákban.

Részvételi díj: 74.000,- Ft/fő. Előleg 20.000,- Ft, amely a jelentkezéskor fizetendő. A fennmaradó 54.000,- Ft-ot a júniusi klubgyűlésig kell befizetni.

Létrehozva: 2019-01-10