Tisztelt Méhésztársak!

Egyesületünk és a magam nevében kívánunk eredményes, boldog új évet!

Tájékoztatjuk 2018. évi méhészegyesületi programunkról. A szakmai napok kezdési időpontja 9 00 óra. (A könyvtár 8 30 –tól van nyitva.) Szakmai napokat ez évben is a hagyományoknak megfelelően Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtár épületének legfelső előadótermében tartjuk.

Január 20. (szombat): KAPOSVÁRI Méhész Találkozó, eszközkiállítás és vásár. Utazás: mindenkinek egyénileg.

Január 27. (szombat): 9 00 Somogyi Gyula éves elnöki beszámolója 10 00 Mervald József előadása Téma: Így méhészkedem én

Február 3. (szombat): 9 00 Szép Zsolt agrárkamarai vezető tájékoztatója 10 00 Ficzere Péter előadása Téma: Így méhészkedem én– anyazárkás mézeltetés NB fekvő kaptárban.

Február 10. (szombat): MÉHÉSZBÁL Hagyományoknak megfelelően az Ambrózia étteremben lesz megtartva. 18 órai kezdettel szeretettel várunk mindenkit. A belépődíj 6000 Ft/fő. A belépő tartalmazza: üdvözlőital, vacsora, gyümölcsasztal, pezsgő, virsli, sós stangli, élőzene, műsor, tombola. Jelentkezni: Somogyi Gyula /30-2878410/ és Záborszky Sarolta /20-2556715/ vezetőségi tagoknál 2018. február 6-ig lehet.

Február 17. (szombat): 9 00 Dr. Horváth László – hatósági állatorvos tájékoztatója 10 00 Molnár Ferenc előadása Téma: Így méhészkedem én – utánfutós vándorlás könnyű konténerrel, pickuppal.

Gyógyszer-cukor támogatási papírok a január 27-ei előadáson átvehetők.

TÁJÉKOZTATÓ: - Január, február, május hónapokban a csütörtöki klubnapok elmaradnak a szakmai előadások, illetve a májusi méhészeti munka miatt. - A decemberi klubnap Homokkomáromban lesz megtartva 13-án. - Évközben a KLUBNAPOKAT változatlanul minden hónap 2. csütörtökén 17 00 -kor tartjuk a városi könyvtár épületében.

„MÉHEK NAPJA” alkalmából április 14-én GEMENCRE és BAJÁRA látogatunk. Jelentkezni az előadásokon lehet. Ár: 3000.-/fő. (az ár tartalmazza az utazást, a kisvasutazást, az interaktív kiállítást, és az ebédet)

Az EGYESÜLETI KIRÁNDULÁS: Szlovákiában illetve Csehországban lesz június 28. – július 1. között (4 nap 3 éjszaka). A jelentkezéskor 20.000.- Ft előleget kell befizetni. Kirándulás részletes programja megtalálható a honlapunkon. Teljes összeg: 68.000 Ft

ÉVES EGYESÜLETI TAGDÍJ: 9.000 Ft/fő + 75 Ft/ méhcsalád. A befizetendő összeget 2018.02.28-ig kell befizetni a következő bankszámlaszámra RAIFFEISEN BANK 12088007-01410371-00100004. A befizetéskor tüntessék fel az őszi bejelentett méhcsaládszámot.

LEENDŐ ÚJ TAGOKNAK az egyszeri belépés díja 5.000 Ft + az éves egyesületi tagdíj. - Kérjük a méhésztársakat, hogy az adó egy százalékáról egyesületünk részére rendelkezzenek. Adószámunk 18399659-1-20. - HONLAPUNK címe nkmeheszegyesület.hu Az aktuális információkat itt lehet megtudni.

A MÉHEGÉSZSÉGÜGYI KISKÖNY és A 2017. ÉVI MÉHEGÉSZSÉGÜGYI ISMERETEK c. ingyenes szemelvény gyűjtemény átvehető a téli előadásokon. - Egyesületi irodánk helye a volt fiúkollégium 1. emeletén van (cím: NK., Petőfi S. u. 5.) -Ha valamilyen változás (cím, telefon, e-mail, stb…) történt az adataiban ezt jelezze felénk. Kérjük, hogy az előadásokon saját szakmai ismereteinek bővítése, méhei és a méhésztársadalom érdekében aktívan vegyen részt.

Méhésztársi üdvözlettel: Somogyi Gyula Elnök

Nagykanizsa, 2018. január 2.

Létrehozva: 2018-01-01
Utoljára módosítva: 2018-01-01