Elnöki köszöntő

Kedves Méhésztársaim!

Szeretettel köszöntelek benneteket az újonnan alakult, immár önálló Nagykanizsa és Környéke Méhészegyesület honlapján.
Egyesületünk legfontosabb célkitűzései között szerepel, hogy a tagok egymással és az egyesület vezetőivel naprakész kapcsolatban legyenek. Mindent megragadunk, hogy az évtizedek során összegyűjtött méhtechnológiai, méhegészségügyi tapasztalatokat meg tudjuk osztani egymással, annak érdekében, hogy méhészetünk minél korszerűbb, minél egészségesebb legyen.

Ehhez kérem a sokat tapasztalt, idősebb méhésztársaim segítségét. Várjuk természetesen a fiatal méhészeket, akik lendületükkel, 21. századi modern ismereteikkel tanácsokat adnak idősebb méhésztársaiknak.
Kívánom, hogy működjön ez a honlap mindnyájunk örömére, hasznára és boldogulására.
Kérem, hogy használjátok a hirdetési felületet, hiszen sosem tudhatjuk, hogy mire van szüksége egy másik méhészkollégának. Bátran írjátok meg észrevételeiteket, tapasztalataitokat. Segítsük egymást, hogy kedves méheink napjai vidáman teljenek a mi megelégedésünkre.

2013-04-03

Hajmás Antal
Nagykanizsa és Környéke Méhészegyesület elnöke

Az egyesület célja

Az egyesület működési területén tevékenykedő méhészek szakmai összefogásának, fejlődésének elősegítése, érdekképviseleti- és érdekvédő tevékenység kifejtése.
Tájékoztatás a méhészettel összefüggő információkról, követelményekről, jogszabályokról. Fórumok megtartása az egyesület tevékenységével kapcsolatos témákban. A méhészettel kapcsolatos képzések szervezése és lebonyolítása, innovatív szakmai módszerek bevezetésének támogatása. A tagok gazdasági tevékenységének segítése, szervezése, pályázati lehetőségek érvényesítése. A méhészet hagyományainak ápolása.

Alapító tagok

Hajmás Antal